+

الشاورما:

صوص المايونيز بالثوم:

الساندويتش:

  • زيت ذرة
  • خبز عربي صغير 10 pc
  • أوراق خس الأيسبرج 400 g
  • بطاطس مقلية 300 g
  • كبيس خيار 170 g
  1. الشاورما:

    • حط الفراخ في طبق للتبيل.
    • اخلط كل التوابل مع تتبيلة كنور للشاورما والزبادي و زيت الدرة. سيب الفراخ تتشرب التتبيلة لمدة 4 ساعات على الأقل.
    • شك قطع الفراخ بسيخ الشاورما، واشويها. قطعها لشرايح صغيرة ورقيقة لما تستوي علشان تستخدمها في الساندوتش.
  2. صوص المايونيز بالثوم:

    • اخلط الثوم بمايونيز هيلمانز، وحط الصوص في إزازة.
  3. الساندويتش:

    • قطع الخس من النص وتبله بالزيت والملح.
    • سخن الطاسة على نار قوية لشوية ثواني، حط الخس وقلبه لحد ما يتحمر شوية بعدين شيله من على النار وقطعه لشرايح صغيرة.
    • حط شرايح الخس على عيش النان، وحد فوقها البطاطس المقلية، والمخلل، وشاورما الفراخ. رش صوص المايونيزبالثوم عليها، واتني الرغيف ولفه في شكل ساندوتش. لف الساندوتش بورقة وقدمه.
+