+

العجينة:

  • دقيق 700 g
  • ملح 20 g
  • بايكنج باودر 20 g
  • بيكنج صودا 3 g
  • مكعبات زبدة صغيرة وباردة 220 g
  • بيض مخفوق 4 pc
  • حليب كامل الدسم 60 ml
  • زبادي كامل الدسم 200 g
  • جبنة تشيدر، مبشورة 75 g
  • جبنة موزاريلا مبشورة 75 g
  • جبنة غودا، مبشورة 50 g
  • شبت طازة متقطع 10 g
  • كمون 5 g
  • بياض البيض، مع الماء لخليط البيض 2 pc
  • دقيق للعجين

صوص الجو:

الحشوة:

  1. العجينة:

    • انخل الدقيق، والملح، والبيكنج باودر، والبيكنج صودا في خلاط، وضيف الزبدة الباردة واخلط لحد ما يتحولوا لفتافيت.
    • ضيف  البيض، والحليب، والزبادي، واخلط على السرعة الخفيفة، بعدها ضيف  الجبنة وكمل لحد ما يتخلطوا كويس.
    • طلع  العجينة من الخلاط واعجنها  على سطح عليه شوية من الدقيق لدقيقة من الوقت.
    • لفّ العجينة بسماكة 1.2 سم، واقطعها بقطاعة  حلويات حجم 6 سم.
    • ادهنها  بخليط البيض والماء، ورشّ عليها الشبت المفروم وحب  الكمون.
    • حطها على ورق زبدة واخبزها على حرارة 180 درجة مئوية بين 10 إلى 12 دقيقة.
  2. صوص الجو:

    • اخلط المياه السخنة وصوص الجريفي البني من كنور على نار متوسطة، وسيبهم يغلوا لحوالي 10 دقايق لحد ما يبقى تقيل. قدمه جنب الطبق ده.
  3. الحشوة:

    • حط شرايح اللحمة، والمياه، وبودرة صوص جو من كنور على نار متوسطة، بعدين ضيف صلصة الباربيكيو هيكوري وصلصة وستشير، بعدين تبلها بالملح والفلفل وسيبها تغلي لحد ما تبقى خليط متجانس وتقيل. شيلها في مكان دافي.
    • قطع عيش السكونز السخن من النص، وادهنه بالمايونيز الحقيقي من هيلمنز، بعدين حط شرايح اللحمة والمخلل، ماتنساش تضيف المستردة الإنجليزي وقدمه مع صوص جو.
+