Menu
نقاط ولاء
+

البرجر:

  • زيت 50 ml
  • برجر توفو الكوسة 10 pc
  • عيش بريوش، مفتوح 10 pc
  • مخلل فلفل حراق 200 g
  • ورق نعناع طازج 100 g
  • الجرجير 120 g

للتقديم:

  • رقائق بطاطس، للتقديم
  1. البرجر:

    • سخن الزيت في طاسة كبيرة على نار متوسطة. اطبخ توفو الكوسة على دفعات لحد ما يبقى لونهم ذهبي وارفعها من على النار وصفيها على ورق نشاف. احفظها دافية. بالتبادل، سويها على شواية مسطحة.
    • اخلط هيلمانز مايونيز حقيقي مع الماء. احتفظ بيها على جنب.
    • حمص العيش لحد ما يبقى ذهبي اللون.
    • لتجميع البرجر، افرد قاعدة العيش بمخلل الفلفل. ضع فوقها برجر توفو الكوسة، الطماطم والرجلة. افرد قطعة العيش العلوية بالمايونيز، حطها فوق البرجر.
  2. للتقديم:

    • قدم البرجر مع رقائق البطاطس وهيلمانز مايونيز حقيقي إضافي.