Menu
نقاط ولاء

المكوّنات

+

بيف بورجينيون مع الفواكه المجففة:

  • زيت زيتون 120.0 ml
  • لحم بقري مقطع إلى مكعبات حجم 2.5 سم 2.0 kg
  • بصل مبشور ناعم 400.0 g
  • جزر، مكعبات 200.0 g
  • خلطة فواكه مجففة 500.0 g
  • خلطة توابل عربية 40.0 g
  • ملح وفلفل أسود 1.0 tbsp
  • معجون ثوم 2.0 tbsp
  • ماء 2000.0 ml
  • كريمة طهي 300.0 ml

بيف بورجينيون هي عبارة عن شوربة لحمة مطبوخة ببطء في صوص بني غني. الطبق ده مليان بالنكهات وسهل التحضير. خلّي ضيوفك يتعرفوا على سر نكهة الطبق الكلاسيكي الشهية.

...

التحضير

  1. بيف بورجينيون مع الفواكه المجففة:

    • في حلة كبيرة سخن زيت الزيتون على نار متوسطة، ضيف قطع اللحمة واطبخها لعدة دقايق لحد ما يتحول لونها بني. ارفع اللحمة من على النار.
    • في نفس الحلة على نار متوسطة إلى عالية، شوّح البصل، الجزر والفواكه المجففة لحد ما يبقى البصل شفاف وطري.
    • ضيف خلطة التوابل العربية، الملح، والفلفل الأسود، رجع اللحمة على النار واطبخها لدقيقة أو أكتر، مع التقليب.
    • ضيف الماء، كنور ديمي جلاس، اغليها على نار هادية لمدة 40 دقيقة، ثم ضيف الكريمة واطبخها لمدة 10 دقايق كمان.
    • قدمها مع الأرز المسلوق على البخار أو خبز بالثوم محمص أو مشوي، وسلطة خضراء مع تتبيلة الخل البلسمي.
الرئيسية
المنتجات
الوصفات
عربة التسوق
القائمة