Menu
نقاط ولاء

المكوّنات

+

العيش المحمص:

  • عيش بلدي متقطع مكعبات 2*2 سم 250.0 g
  • زيت زيتون 80.0 ml
  • ملح 1.0 tsp
  • فلفل أسود حصى 2.0 g
  • مسحوق ثوم 5.0 g

الدريسينج:

السلطة:

  • خس رومانى مقطع 600.0 g
  • جبنة رومي مبشورة 100.0 g
  • جبنة رومي المبشورة 80.0 g
  • فراخ مشوية قطع 200.0 g
  • شرائح أنشوجة 8.0 Each
  • فلفل أسود مطحون طازج 3.0 g

أكتشف وصفه لأكثر طبق شائع ومفضل في جميع انحاء العالم مع أضافة لمسه مصرية.  اللمسة اللى هتكون السبب في ابتكار جديد مبهر. شوف الوصفة هنا.

...

التحضير

  1. العيش المحمص:

    • سخن الفرن على 180 درجة مئوية.
    • في طبق أخلط العيش مع زيت الزيتون بعدين ضيف الملح والفلفل وبودرة التوم.
    • حمصهم في الفرن لمدة 5 دقايق واتأكد من ان العيش مقرمش ودهبي.
    • سيب العيش يبرد.
  2. الدريسينج:

    • دريسينج هيلمانز مايونيز السحرى و الجبن المبشور.
    • أخلط الخس  مع الفراخ وقطع العيش المحمص والأنشوجة.
    • قدمهم مع الصوص ورشة جبنة مبشوره.
  3. السلطة:

    • أخلط الخس مع الدريسينج والجبنة ثم الدجاج ، الانشوجه والخبز المحمص.
  4. نصيحه:

    • لنكهه استثنائية أضف للدريسينج كنور تتبيلة الليمون الحامض ومستردة.
الرئيسية
المنتجات
الوصفات
عربة التسوق
القائمة