Menu
نقاط ولاء

المكوّنات

+

الطريقة:


شوربة كريمة الفراخ هو طبق تقليدي مفضل في مطاعم كتير ويعتبر  أساس ممتاز لتحضير وصفات مركبة مميزة. كنور شوربة كريمة الفراخ الأساس في دقايق قليلة وهتسمحلك بوقت أطول لتحضير النكهات المطلوبة. جرب وصفتنا!

...

التحضير

  1. الطريقة:

    • فى بولة 180جم شوربة كريمة الفراخ كنور في 2 لتر ماء  فاتر.
    • ارفعه  على النار مع التقليب حتى الغليان.
    • غطيه على نار خفيفة لمدة 5دقايق . وبعدين ضيف الريحان المفروم و الكريمة الطازة وسيبه على نار خفيفة لمدة دقيقة.
    • قدمها فى بولات ساخنة.
    • ممكن تحفظه في  الثلاجة وتسخنها مرة تانية وتقدمها خلال 24 ساعة.
الرئيسية
المنتجات
الوصفات
عربة التسوق
القائمة