Menu
نقاط ولاء

المكوّنات

+

الحبار بالملح والفلفل:

  • حبار بملح البحر والفلفل 1.0 kg

السلطة:

  • صلصة الصويا 150.0 ml
  • ميرين 100.0 ml
  • خضروات ورقية للسلطة مشكلة 350.0 g
  • خيار، مقطع شرائح رفيعة 250.0 g
  • جزر، شرايح رفيعة 200.0 g

مايونيز الليمون الأخضر:


استخدم كنور تتبيلة الليمون الحامض علشان تضيف للمايونيز نكهة مميزة في الطبق الخفيف ده.

...

التحضير

  1. الحبار بالملح والفلفل:

    • اقلي الحبار في زيت غزير.
  2. السلطة:

    • اخلط صوص الصويا والميرين مع بعض وبعدها اخلط أوراق السلطة، الخيار والجزر.
  3. مايونيز الليمون الأخضر:

    • اخلط كنور تتبيلة الليمون الحامض مع هيلمانز مايونيز حقيقي.
  4. للتقديم:

    • ضيف السلطة في طبق التقديم وضيف الحبار بالملح والفلفل، قدمه مع مايونيز الليمون الأخضر.
  5. نصيحة:

    • شوف وصفات تانية للأطباق الرئيسية لوجبة الغداء لتطوير قائمة الطعام.
الرئيسية
المنتجات
الوصفات
عربة التسوق
القائمة