Menu
نقاط ولاء

المكوّنات

+

الفراخ:

اللحمة الضاني:

الخضار:

صلصة الأفوكادو:

ساندوتشات الرابس:

  • اسياخ خشبية 20.0 pc
  • فلفل حار طازج 50.0 g

بيتميز الطبق ده بالنكهات اللذيذة وطريقته المبتكرة اللي استوحيناها من التيماكي الياباني في طريقة تقديمه للحشوات المختلفة. وصفتنا بتتنوع بين الخضار المبشور، واللحمة الضاني والفراخ المفرومة والمتبلة بتتبيلة شاورما كنور، وصلصة الأفوكادو. هتلاقي الوصفة الكاملة تحت.

...

التحضير

  1. الفراخ:

    • شوح الفراخ والثوم لحد ما يبقى لونهم بني دهبي، وتبل الخلطة بتتبيلة شاورما الفراخ من كنور، والكركم، وبودرة الليمون من كنور.
    • سيب الفراخ تبرد قبل ما تضيف المايونيز الحقيقي من هيلمنز.
  2. اللحمة الضاني:

    • اقلِ لحم الضأن المفروم حتى يصبح بنياً ذهبياً وتبّله بتتبيلة شاورما اللحم البقري كنور.
    • شوح اللحمة الضاني المفرومة لحد ما يبقى لونها بني دهبي وتبلها بتتبيلة شاورما اللحمة البقري من كنور.
    • خلي صلصة سريراتشا الحراقة وحطها قبل التقديم على طول.
  3. الخضار:

    • ابشر أو قطع الخضار لشرايح رفيعة وطويلة قبل ما تشوحها في طاسة وتتبلها ببودرة مرقة الخضار من كنور. اتأكد إن البطاطس مستوية كويس.
    • لما الخضار يبرد، ضيف ليها المايونيز الحقيقي من هيلمنز.
  4. صلصة الأفوكادو:

    • اخلط كل الخضار والأعشاب مع بعض وتبلها ببودرة الليمون من كنور.
  5. ساندوتشات الرابس:

    • لما تجهز الحشوة، اختار اللي هتقدمه سخن واللي هتقدمه بارد.
    • سخن التورتيا على الطاسة شوية. اقطعها لنصين ولفها في شكل قمع وثبتها بأسياخ خشب.
    • احشيها بالحشوة وقدمها على لوح خشب مع البطاطس المقلية أو سلطة.
الرئيسية
المنتجات
الوصفات
عربة التسوق
القائمة