عشان تشوي على الطريقة الكورية، أنت محتاج شرائح لحم بقري رفيعة مثل التندرلوين، أو الخاصرة، أو الصدر، أو ستيك ريب آي اللي ممكن تشويها على الغاز أو على الفحم. وعشان تحسن الطعم، ضيف فصوص الثوم بزيت السمسم بعدين لفّ اللحم بالخس مع الصوص الحارة والبصل المفروم.

01:05

خبيرة في الأكل الكوري

جيا تشوي بروفسور في الدراسات حول الطعام الكوري ورئيسة مجلس إدارة الاتصالات والجولات في O'ngo Food. هتاخدنا في جولة لاستكشاف المطابخ، والأسواق، والمطاعم في كوريا الجنوبية، وهيقولنا رؤساء الطهاة وخبراء الطعام هناك اكتر عن المكوّنات و بعض التقنيات المفيدة في المطبخ.

 

تقطيع اللحوم على الطريقة الكورية

شوف دلوقتي الشيف كيم يو هان وهو بيقطع الضلوع الكبيرة.

شاهد الآن