01:42

ممكن تقطع اللحوم بحوالى 150 طريقة مختلفة وكلها طرق مستخدمة لحد النهاردة في المطبخ الكوري. القطع الكبيرة أو King Cut هي عبارة عن شرائح لحم كبيرة من ضلوع "كينج ريبز" اللي هتلاقيها في مطاعم الشواء الكورية والمتوفرة عبر معظم الأسواق الكورية. لو عايز تقطع شريحة اللحم بنفسك، سيبها تتنقع من 30 إلى 60 دقيقة في ماء بارد عشان تقلل من حدة الرائحة والمذاق.

الأضلاع الكورية القصيرة المطهوة ببطء

إذا كنت من عشاق اللحوم، فأكيد طبق الضلوع الكوري البقري جالبي دجي بطعمه الحلو والحار هيعجبك.

عايز تحاول تعمل طبق جالبي دجي بنفسك؟

شوف الوصفة!

الأضلاع الكورية القصيرة المطهوة ببطء

استعمل صوص ديمي جلاس كنور لتحضير طبقك بسرعة، وصوص الصويا، والزنجبيل المبشور، وزيت السمسم، وعصير الكمثرى الآسيوي عشان يضيفوا النكهات الأصلية إلى طبقك.

شوف الوصفة!

استكشف المزيد حول المطبخ الكوري وحول المطابخ العالمية!