
بجانب الأجواء الرمضانية الحلوة اللي كلنا بنستناها، الأكل هو أول حاجة كل الناس بتفكر فيها. علشان كده رمضان موسم قوي جداَ لأى شيف بيقدم أكل برة مطعمه لكثرة العزومات و التجمعات العائلية و ده لأن خدمات تقديم الطعام و تنظيم المناسبات والعزومات أثبتت نجاح كبير في المجتمع المصري ولسه متوقع ليها نجاح أكبر في السنين اللي جاية بزيادة 6% سنوياً من 2020 لـ 2023. فا إحنا جمعنالك مجموعة من النصائح اللي هتساعدك تقدم خدمة ممتازة لعملائك:



التخطيط لرمضان |
إنت هتخرج بره مطبخك يعني بره مملكتك اللي كل حاجة فيها مجهزة و متاحة ليك على عكس المكان اللي هتقدم فيه الإفطار أو السحور و عشان كده قدرتك على تنظيم كل حاجة هى اللي هتحدد نجاح الخدمة اللي بتقدمها. يعني مثلاً و انت بتختار المورد اللي هتتعامل معاه، إختار اللي هيقدملك أفضل جودة لأن المكونات اللي هتضيفها لأطباقك هى أساس الطعم. و زى ما انت بتسعى دايماً لإرضاء عملائك لازم تسعى للحفاظ على البيئة عن طريق إستخدامك للعلب البلاستيكية القابلة لإعادة الاستخدام وإعادة التدوير و تقليل إهدارك للطعام.

احسب خطواتك |
رمضان هو الوقت المثالي إنك تبتدي في تقديم الطعام خارج مطعمك. التعامل مع منظمي الحفلات هيكون مكسب كبير ليك لأنك هتقدر تعوض الإقبال الضعيف على المطعم بسبب العزومات و التجمعات العائلية المعروفة خلال رمضان. و كمان هم هيكونوا بمثابة فريق مبيعات ليك و لمطعمك مهمتهم إنك دايماً تفضل فى المقدمة. ماتخافش إنك تديهم عروض و أسعار خاصة لخدمات تقديم الطعام لأن الخصومات دي هى عمولتهم نظير ترشيحهم ليك لعملائهم.


إعرف أكتر عن منافسينك |


مشروباتك الرمضانيه |
أ عرف و إسأل كل واحد بيقدم إيه و بكام عشان تعرف تقدم أسعار تنافسية تشد ليك عملاء أكتر و تكون مربحة ليك في نفس الوقت.