Menu
نقاط ولاء

 

بجانب الأجواء الرمضانية الحلوة اللي كلنا بنستناها، الأكل هو أول حاجة كل الناس بتفكر فيها. علشان كده رمضان موسم  قوي جداَ لأى شيف بيقدم أكل برة مطعمه لكثرة العزومات و التجمعات العائلية و ده لأن خدمات تقديم الطعام و تنظيم المناسبات والعزومات أثبتت نجاح كبير في المجتمع المصري ولسه متوقع ليها نجاح أكبر في السنين اللي جاية بزيادة 6% سنوياً من 2020 لـ 2023. فا إحنا جمعنالك مجموعة من النصائح اللي هتساعدك تقدم خدمة ممتازة لعملائك: 

6%
Be Organized
التخطيط لرمضان
 

 إنت هتخرج بره مطبخك يعني بره مملكتك اللي كل حاجة فيها مجهزة و متاحة ليك على عكس المكان اللي هتقدم فيه الإفطار أو السحور و عشان كده قدرتك على تنظيم كل حاجة هى اللي هتحدد نجاح الخدمة اللي بتقدمها. يعني مثلاً و انت بتختار المورد اللي هتتعامل معاه، إختار اللي هيقدملك أفضل جودة لأن المكونات اللي هتضيفها لأطباقك هى أساس الطعم. و زى ما انت بتسعى دايماً لإرضاء عملائك لازم  تسعى للحفاظ على البيئة عن طريق إستخدامك للعلب البلاستيكية القابلة لإعادة الاستخدام وإعادة التدوير و تقليل إهدارك للطعام. 

احسب خطواتك
 

رمضان  هو الوقت المثالي إنك  تبتدي في تقديم الطعام خارج مطعمك. التعامل مع منظمي الحفلات هيكون مكسب كبير ليك لأنك هتقدر تعوض الإقبال الضعيف على المطعم بسبب العزومات و التجمعات العائلية المعروفة خلال رمضان. و كمان هم هيكونوا بمثابة فريق مبيعات ليك و لمطعمك مهمتهم إنك دايماً تفضل فى المقدمة. ماتخافش إنك تديهم عروض و أسعار خاصة لخدمات تقديم الطعام لأن الخصومات دي هى عمولتهم نظير ترشيحهم ليك لعملائهم. 

Take smart moves
إعرف أكتر عن منافسينك 
Shop your competitors
مشروباتك الرمضانيه
 

أ عرف و إسأل كل واحد بيقدم إيه و بكام عشان تعرف تقدم أسعار تنافسية  تشد ليك عملاء أكتر و تكون مربحة  ليك في نفس الوقت.