Menu
نقاط ولاء

بالرغم من إن رمضان شهر كله إحتفالات و شعائر دينية، لكن المصريين بالذات الأكل جزء أساسي من الروتين الرمضاني عندهم. و المشروبات اللي هتقدمها مع أطباقك سواء الحادق أو الحلو هى اللي هتظهر طعم الأكل و تبينه أكتر . يعني تجربة ممتعة أكتر لزبائنك و ربح أكبر ليك.

 

الثنائي المثالي

ثنائي الأكل و الشاى ما يختلفش عليه إتنين لأنه تقليد قديم عند كل المصريين خاصةً شاى بعد الظهر. بعد الإفطار في رمضان كل زبائنك هيدوروا على مشروب منعش و مرطب بعد ساعات الصيام الطويلة و ساعتها هيكون الشاى بأنواعه هو أفضل إختيار ممكن تقدمه لأنه مكون 99% من الماء ووصفاته كتيرة و لذيذة.    

The perfect pair

فا إحنا هنقدملك شوية نصائح عشان نسهل عليك إزاى  تختار الشاى اللي ممكن يتقدم مع كل طبق بتقدمه في مطعمك.

الشاي الأسود

الشاي الأسود بنكهته القوية جداً هو إختيارك الأمثل بعد وجبة إفطار غنية. فدايماً إقترح على زبائنك ليبتون شاي الإفطار الإنجليزي و خصوصاً بعد الوجبات الدسمة زى فتة مصرية بلحم الموزة البقري أو اللازانيا أو أطباق المكرونات بشكل عام. 

الشاي الأخضر
 

الشاى الأخضر  هو تاني أكتر إختيار عند معظم الزبائن و اللي ممكن تقدمه دايماً مع الأطباق النباتية أو بعد وجبة سحور خفيفة زى الطعمية الشرقية بالخضار أو أطباق الأجبان مع  ليبتون شاي أخضر سينشا.

الشاي المنكه

الشاى بالنكهات خفيف الطعم و لازم يتقدم جنب الأكلات الخفيفة اللي ما تغطيش على طعمه. ممكن تقترح على زبائنك ليبتون شاي الليمون المنعش مع  طبق حلو خفيف زى الفانيلا تشيز كيك بالكنافة.

شاي بالفاكه 
 

الشاى المعطر بالفاكهة دايماً إختيار جيد مع أطباق الحلو اللي فيها مكونات كتيرة. النكهات العطرة للفراولة والكرز وتوت العليق والمشمش الأحمر الموجودة في شاى ليبتون بفواكه الغابة إضافة جديدة وممتعة للشاي، خاصة لو قدمته لزبائنك مع البسبوسة بالشوكولاتة